İnterContinental İstanbul oteli

Avrupa bölgesindeki en beğenilen şehirlerden bir tanesi olan İstanbul, bundan ötürü de milyonlarca turiste ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Birçok şehrin aksine İstanbul’da yılın 365 günü insanları ağırlıyor. Böylesine fazla kişiyi misafir eden bir şehirdeki oteller de insanların memnuniyetini yerine getirmek adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şimdilerde ise InterContinental İstanbul otelleri denildiği zaman insanların akıllarına ilk olarak gelen yerlerin başında Taksim geliyor. En iyi lokasyonlardan bir tanesi olarak görülen Taksim içerisinde onlarca farklı oteli görmek mümkün. İnsanlar buradaki 5 yıldızlı otellerde kalabileceği gibi isterlerse farklı konseptleri bünyesinde barındıran bu oteller arasından kendilerine en uygun otelleri seçebiliyor. Avrupa yakasında ağırlıklı olarak Taksim’e gelen turistler, bunun yanı sıra Eminönü ve Sultanahmet gibi turistik mekanlar da şimdilerde en fazla insan tarafından ziyaret edilen yerler arasında.

Boğazın iki yakasını birleştirmiş olduğu efsane şehir İstanbul, her sene yerli yabancı milyonlarca turist tarafından ziyaret ediliyor. Bu ziyaretler esnasında kalınması için de tercihlerini İstanbul otelleri arasından yapıyorlar. İlk dönemlerde otellerin sayısında çok fazla artış olmasa da son dönemlerde artık tahmin edilenden çok daha fazla otel ve fiyatı görmek de mümkün. Tarihi ve doğal güzellikleri tek bir yerde toplayan bu güzide şehirdeki oteller daha çok merkezi alanlarda yer alıyor. İnsanlar da hangi amaçla bu şehre geliyorlarsa bu amaca en uygun oteller arasından seçimlerini kolayca yapabilirler. Eğlence ya da gezi amaçlı İstanbul’a gelecek olan kişiler, otel konusunda araştırma yaparken ağırlıklı olarak Sultanahmet, Ortaköy ya da Taksim civarını tercih ediyorlar.

Bu bölgelerin yanı sıra İstanbul otelleri içerisinde en fazla tercih edilen bölgelerden bir tanesi Kadıköy. Ulaşımı kolay olması ve Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı tren istasyonuna yakın olması sebebi ile tercih edilen bu şehirde konaklayacak insanlar, kısa süreler içerisinde pek çok farklı şehre de gidebilecekler. Her bütçeye uygun otelleri bünyesinde barındıran İstanbul’a gelen insanlar artık düşündüklerinden çok daha iyi bir şekilde en güzel otellerde konaklayabilirler. En iyi fiyatları incelemek isteyen kişilerin ise online rezervasyon sitelerini incelemeleri çok daha iyi olacak ve böylece kişiler arzu ettikleri her zaman bu oteller arasından tercihlerini yapabilecek.

Yorum bırakın